Help & FAQ

Meld jouw retour aan via onze retour pagina en volg onderstaande stappen:

  1. Aanmelden: selecteer binnen 14 dagen nadat je jouw bestelling hebt ontvangen de items die jij wilt retourneren en kies de gewenste retour methode.
  2. Inpakken: pak je items in en plak het retouretiket op het pakket. Vergeet niet om het oude verzendetiket te verwijderen.
  3. Versturen: breng je pakket naar een postkantoor of laat je pakket ophalen door gebruik te maken van de ophaalservice (afhankelijk van welke retour methode je hebt gekozen).
  4. Terugbetaling en ruiling: Zodra ons distributiecentrum jouw retour heeft ontvangen ontvang je binnen 14 werkdagen een terugbetaling of een aangepaste Klarna  factuur.

Let op! in België is het niet mogelijk om met DHL je pakket te retourneren.

Je ontvangt van de baliemedewerker of bezorger een verzendbewijs met daarop een Track & Trace code. Bewaar het verzendbewijs goed totdat je retour volledig is verwerkt en is terugbetaald.

Zonder een geldig verzendbewijs met daarop een Track & Trace code kunnen wij geen onderzoek starten naar vermiste retouren en zullen wij dus niets terugbetalen.(retouren zijn voor de eigen rekening van de klant)

Zodra ons distributiecentrum jouw retour heeft ontvangen, ontvang je binnen 14 werkdagen een terugbetaling of een aangepaste Klarna factuur.

Heb je na 14 werkdagen nog geen bericht van ons ontvangen? Dan raden wij je aan om contact met onze klantenservice op te nemen. Wanneer je met Klarna betaald hebt, raden we je aan om in de Klarna app of via de Klarna website je factuur te pauzeren. Zo hoef je nog niet te betalen voor de geretourneerde items. Kijk voor meer informatie op:https://app.klarna.com/login

Let op! Het kan voorkomen dat jouw retour in meerdere delen wordt verwerkt.

Zodra wij je retour hebben verwerkt* wordt je factuur aangepast. Je ontvangt dan binnen 24 uur een aangepaste factuur van Klarna, op basis van je retourzending.

Is je retour nog niet door ons verwerkt en heb je een herinnering ontvangen van Klarna? Je kunt in de Klarna app je factuur pauzeren. Zo hoef je de items die je hebt geretourneerd nog niet te betalen en ontvang je geen betalingsherinnering.

Heb je je Klarna factuur al betaald en uiteindelijk je items geretourneerd? Dan ontvang je een terugbetaling van Klarna, zodra we je retour hebben verwerkt.

Kijk voor meer informatie over de Klarna app op https://app.klarna.com/login of download de app.

* voor meer informatie over de duur van onze retourverwerking bekijk: Hoelang duurt een terugbetaling en de retourverwerking?

Het kan helaas voorkomen dat jouw bestelling beschadigd raakt tijdens de verzending. Als klant kun je hier natuurlijk niets aan doen. In dat geval vragen we je direct contact op te nemen met onze klantenservice. Ook is het handig om jouw ordernummer te vermelden en foto’s mee te sturen van de klacht. Onze klantenservice neemt je bericht zo snel mogelijk in behandeling en zoekt samen met jou naar de beste oplossing.

Het is mogelijk om meerdere bestellingen in één pakket te retourneren. Je kan in dit geval bij het aanmelden van je retour, één van de bestellingen aanmelden via de portal.

Belangrijk is wel dat de juiste pakbonnen of papieren aan dit pakket worden toegevoegd. Hierbij moet de volgende informatie per bestelling aanwezig zijn:

– Ordernummer (deze begint met #000****).
– Artikelnaam / productcode van de items die je retour stuurt.
– De reden van retour.

Zodra wij je retouren ontvangen hebben, ontvang je een retourbevestiging per bestelling.

Wanneer DHL jouw pakket niet heeft kunnen ophalen in het gekozen tijdsvenster wordt je afspraak automatisch verschoven naar de volgende werkdag. Ben je het niet eens met deze nieuwe afspraak? Dan kan je een WhatsApp bericht sturen naar +31850004152 om je tijdsvenster aan te passen bij DHL.

Het kan voorkomen dat het het beantwoorden van vragen soms langer duren dan je van ons gewend bent. Wij raden je dan ook aan om jouw vraag via één kanaal te stellen. Mocht je een vraag over een order hebben dan is het verstandig om te refereren naar jouw ordernummer. Uiteraard proberen wij jouw zo snel mogelijk te antwoorden

Mocht je een verkeerd artikel ontvangen hebben neem dan direct contact met ons op via de e-mail shop@ambika.nl. Stuur het artikel nog niet retour , als je het pakket retourneert op eigen kosten dan kunnen wij deze kosten achteraf niet meer vergoeden.

Staat je vraag er niet tussen? Neem contact op via onze contactformulier of via WhatsApp +31 6 20 66 52 89

Maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur
Reactie binnen 24 uur